Ilse Quinten

Ilse zoekt altijd naar talent


Ilse werkt sinds januari 2022 voor Redie. Ze houdt zich bezig met alle activiteiten op het gebied van Human Resource Management. Hieronder vallen werving, opleidingen, arbeidsvoorwaarden, regelingen, ontwikkeling, maar Ilse denkt ook mee over de organisatie en communicatie.

In haar vrije tijd wandelt Ilse graag met de hond, speelt zij klarinet bij een muziekvereniging en leest zij graag een boek. Daarnaast gaat ze graag uit eten.

Het leuke aan werken voor Redie? “Dat het geen super grote organisatie is, maar wel grote ambities heeft. Ik vind het leuk om mee te denken in de wijze waarop we die ambities waar kunnen maken. Daarnaast vind ik Redie als organisatie ook erg mensgericht, er wordt echt gekeken naar de talenten van mensen en hoe we die het beste in kunnen zetten. Ook is er echt oog voor de ontwikkeling van medewerkers en leerlingen met een leer-werkplek. Het is een gemoedelijk Brabants bedrijf waar hard gewerkt wordt en mooie dingen gemaakt worden. Er is altijd tijd  voor een grapje en met elkaar worden er mooie prestaties neergezet."