Daniël Jansen

Daniel is van alle markten thuis

Daniël werkt sinds augustus 1998 bij Redie als werkvoorbereider/ meewerkend voorman. Zijn werkzaamheden zijn heel divers. Van het uitwerken van een plattegrond, werkkaart- of tekening tot het maken van een interieur in de werkplaats en het plaatsen op locatie. In zijn vrije tijd is Daniel actief als kaderlid van een vakbond waar hij onder andere mee gaat naar onderhandelingen voor de CAO Meubelindustrie en meubileringbedrijven. Ook heeft Daniël zitting in een landelijke sectorraad bij de vakbond en neemt hij deel in het Verantwoordingsorgaan BPF Meubel.

In de weekenden is Daniël als vrijwilliger actief bij de plaatselijke voetbalvereniging. Hier begeleidt hij jonge scheidsrechters. Daarnaast fluit Daniël ook regelmatig een wedstrijdje bij de jongste jeugd en op zondag is hij actief als scheidsrechter bij de KNVB in Brabant. Hij is tevens voorzitter van een regionale scheidsrechtersvereniging.

Het mooie aan werken voor Redie? “Elk project wat ik bij Redie mag maken geeft weer een nieuwe uitdaging voor mij. Geen een project is hetzelfde. Geen klant is hetzelfde. Iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën. En daar probeer ik, samen met mijn collega's, iets moois van te maken.”