Carlo van Vroenhoven

Carlo maakt interieurs beter


Carlo werkt sinds februari 2011 bij Redie. Als algemeen directeur is hij betrokken bij zowel klantprocessen, de realisatie van interieurwensen en het managen van de organisatie. Hij krijgt energie van het contact met klanten, de diversiteit van de projecten en het team van enthousiaste medewerkers. 
Carlo staat voor het creëren van mogelijkheden of het nu gaat om de organisatie en het team van mensen of om productiemethodes, producten en projecten: denken in oplossingen, het onmogelijk mogelijk maken, altijd gaan voor de optimale materialisatie. Of in zijn woorden: ‘mooie dingen creëren.’

In zijn (soms wat beperkte) vrije tijd stapt hij graag op de racefiets, is als vicevoorzitter betrokken bij het bestuur van een hockeyvereniging en als bestuurslid-penningmeester verbonden aan een samenwerkingsverband waar zo’n 90-100 leerlingen werkzaam zijn, die opgeleid worden tot interieurbouwer – medewerker timmerfabriek. Carlo houdt er van om zijn vrije tijd door te brengen met zijn gezin, familie en vrienden en om samen te borrelen of gezellig te kokerrelen en een hapje eten. Hij is graag betrokken bij sport, zowel bij de uitvoering als coaching en geniet ervan om te gaan kijken als zijn kinderen gaan sporten.

Het mooie aan werken voor Redie? “Absoluut de betrokkenheid van de mensen, de enorme loyaliteit en de ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt dankzij de ondernemersgeest die we met elkaar delen.”