Ad Versmissen

AD kom je overal bij Redie tegen

Ad werkt sinds september 2015 als werkvoorbereider en meewerkend voorman in de machinale van Redie. Regelmatig komen er projecten voorbij die Ad zelfstandig uitwerkt en produceert. Hij heeft een tijdje in de machinale gestaan, waar hij veel kennis heeft opgedaan over de machines. Deze kennis past hij nu regelmatig toe in zijn voornaamste werkzaamheden, zoals bij het schrijven van de CNC programma’s, zaagprogramma’s en het aansturen van de machines vanaf kantoor. Verder speelt Ad een belangrijke rol in de ontwikkeling van het ERP systeem van Redie, Gatewise en is hij tegenwoordig druk met het tekenen in het nieuwe 3d tekenprogramma.

 Ad is geboren en getogen in Eersel, waar hij inmiddels samenwoont met zijn vriendin Lotte. In zijn vrije tijd is Ad vaak te vinden bij handbalvereniging Jupiter’75 uit Eersel, waar hij ook in het bestuur zit en regelmatig jeugdtrainingen geeft. Naast sporten onderneemt Ad graag leuke dingen met zijn vrienden en is hij regelmatig op een festival of bij een concert te vinden.

Het mooiste aan werken voor Redie? "De afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden. Verder is de goede sfeer tussen de collega’s erg fijn en krijg ik de kans om mezelf te blijven ontwikkelen. Bij Redie heb ik het erg goed naar mijn zin, ik zie mezelf hier nog jaren werken!”