Echte Bakker Nijkamp wint SwitchMe!-tafel

Actief bakkerspaar maakt meteen gebruik van mogelijkheden die tafel biedt

Echte Bakker Nijkamp wint SwitchMe!-tafel

Bakkerij, lunchroom en ijssalon Nijkamp in Holten is de gelukkige winnaar van een SwitchMe!-tafel en een gratis interieuradvies op maat van Redie Interieurs. "We zijn er ontzettend blij mee", zegt Echte Bakker Ingrid Nijkamp." De tafel heeft eindeloos veel mogelijkheden en we gaan er lekker mee experimenteren."

De prijs is woensdag 20 april uitgereikt door accountmanager bij Redie Interieurs Jo van de Wiel. "Prijzen uitreiken is natuurlijk altijd leuk en nu was het helemaal prettig omdat mevrouw Nijkamp zo enthousiast reageerde. Ze heeft direct ruimte gemaakt voor de tafel."

Redie verlootte de SwitchMe!-tafel en het 3D-ontwerp om haar 35-jarig bestaan te vieren. Geïnteresseerden konden zich tijdens Bakkersvak in maart bij de stand van Redie inschrijven. De actie was een groot succes. Een groot aantal bakkers leverde een invulformulier in. "De actie van Reide heeft veel bij ons losgemaakt”, zegt Nijkamp.  "Want voordat we wonnen, hebben we het op de zaak al veel gehad over wat we met de tafel zouden doen."

In enkele dagen al op verschillende manieren gebruikt

"We hebben hem op de scheiding van onze ijssalon en de lunchsalon gezet. We hadden er eerst een cheesecake en een walnotentaart op gezet. Als mensen dan een kopje koffie nemen zien ze dat ze ook een stukje taart kunnen nemen", vertelt Nijkamp enthousiast. "Inmiddels hebben we er een glazen stolp met onder meer brownies en muffins op staan."

Aanloop door nieuwigheid

Direct na plaatsing van de tafel heeft ze foto's op haar Facebookpagina gezet. "We zien dat er nu ook klanten langskomen, gewoon, omdat ze de tafel willen zien. Onze verkoopmeisjes hebben ook allerlei leuke ideeën over waar we de tafel voor kunnen inzetten. Erg mooi dat je je eigen zaak zo op een nieuwe manier gaat bekijken."

Uiteindelijk wil Nijkamp de tafel in haar winkel plaatsen, waar nu nog een diepvrieseiland staat. "Dat eiland gaat er waarschijnlijk uit. De tafel komt daar meer tot zijn recht en zal meer verkoop opleveren dan het diepvrieseiland."

"Mevrouw Nijkamp gebruikt de SwitchMe!-tafel zoals hij bedoeld is", zegt Van de Wiel. "Een winkel is normaal gevuld met doorverkoop en broodschappen, maar zodra er speciale artikelen zijn, bijvoorbeeld voor een feestdag, weten winkeliers vaak niet waar ze die weg moeten zetten. Ze belanden dan op de toonbank of een andere plaats waar ze niet tot hun recht komen. Met de uitklapbare SwitchMe!-tafel is er altijd plaats te maken voor alle speciale gelegenheden."

Echte Bakker Nijkamp wint SwitchMe!-tafel

Nog steeds een hobby

Het zal niemand verbazen dat Nijkamp en haar man lange dagen maken in hun bedrijf dat van alle markten thuis is. "Maar we zien het nog steeds als een hobby die we met ontzettend veel plezier uitoefenen. Anders zouden we dit natuurlijk niet volhouden."

3D-ontwerp voor high tea room

Die instelling verklaart waarom Nijkamp er al een tijd over denkt om een high tea room in een leegstaand pand, voorheen een smidse, naast hun bedrijf te openen. "Het gratis 3D-ontwerp dat Redie nu voor ons gaat maken komt dus op een ideaal moment. Ik vind het ook zo mooi dat we kunnen aangeven hoeveel de uitvoering van het ontwerp mag kosten. Dan hebben we er écht wat aan."

Onderscheidend echtpaar

"Het is een echtpaar met enorm veel activiteiten", zegt Van de Wiel van Redie Interieurs. "Ik kon de passie die ze hebben voor het vak gewoon voelen toen ik daar was. Ze zijn een schoolvoorbeeld van een bakker die goed om weet te gaan met de concurrentie van onder meer supermarkten. Hun extra activiteiten zoals het terras en de ijssalon maken het aantrekkelijk om hier te komen."

Bijna een eeuw oud

Echte Bakker Nijkamp bestaat al bijna 100 jaar. Het bedrijf is ooit begonnen als een veehandelaar met een bakkerij en een supermarktje. Sinds 1980 zit de bakkerij in Holten. Zo'n tien jaar later nam Ingrid Nijkamp het bedrijf met haar man over van haar schoonouders.

Lees hier meer over Switch Me!

Bekijk onze Switch Me! projecten van bakkerij Schellens Tilburg en bakkerij Schellens Van der Valk

Terug naar nieuwsoverzicht

 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn