home > interieurinrichting > totaalinrichting

Totaalinrichting

Redie Interieurs voor elk interieurproject

Met onze specifieke kennis, het tonen van lef in onze ontwerpen en het bouwen aan een vertrouwensrelatie met onze klanten, zijn wij een toonaangevend bedrijf in de interieurmarkt. Redie Interieurs staat voor duurzaam, puur, integriteit, innovatief, out of the box, marktkennis, transparant, creativiteit, inzicht, ervaring, perfectie, betrokkenheid, design, concept. Voor de ontwikkeling van een totaalinrichting, die het bezoekersgedrag beïnvloedt en het bedrijfsresultaat voor de opdrachtgever verhoogt.

Redie ontwikkelt totaalinrichtingen voor retail, food en non-food, beverage, zorg, wooncorporaties en horeca. Elke ruimte beïnvloedt een bezoeker in zijn of haar gedrag. Met de juiste creativiteit, vormgeving, techniek en routing ervaart een bezoeker een gevoel van welbevinden, ondersteuning en inspiratie. Door onze open visie en te luisteren naar de opdrachtgever en haar markt, verhogen wij het bezoekersgemak van elke ruimte. De ontwikkeling van een interieur op maat, dat het bezoekersgedrag beïnvloedt en het bedrijfsresultaat voor de opdrachtgever verhoogt.

Maatwerkcontract

Kiest u voor een totaalinrichting van Redie dan krijgt u onze serviceorganisatie er 24/7 bij. Onze serviceorganisatie bestaat uit gediplomeerde en gecertificeerde technici die uw installaties in topconditie houden. Met een maatwerkcontract bepaalt u zelf hoe vaak per jaar u een inspectie wilt laten uitvoeren voor uw totaalinrichting. Tijdens het onderhoud ontvangt u een rapportage met de bevindingen door onze monteur. Signaleert hij een (dreigend) defect, dan lost de monteur dat in overleg met u direct op.

Onderhoudscontracten

Uw koel- en vriesinstallaties en airconditioning altijd in topconditie? Redie Interieurs Oirschot biedt samen met zusterbedrijf Koevering Koeling en Airconditioning onderhoudscontracten aan! Voor diverse installaties bestaat zelfs een jaarlijkse onderhoudsplicht vanuit de milieuwetgeving. Met een preventief onderhoudscontract bent u verzekerd van regelmatig onderhoud en inspecties en hebt u garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden.

After sales

Redie Interieurs ontwikkelt interieurs die bijdragen aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Professioneel vakmanschap met passie voor perfectie. Ook nadat we uw project hebben afgerond kunt u daarop rekenen, dankzij onze uitstekende after sales. Elke koelinstallatie of airconditioning heeft regelmatig onderhoud nodig. Onze service monteurs houden naar wens de totaalinrichting op topniveau. Dat verlengt de levensduur en voorkomt storingen. Bovendien verbruikt een goed onderhouden installatie minder energie.

Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn