home > interieurinrichting > Kantoorconcept

Kantoorconcept

Kantoorconcepten voor Het Nieuwe Werken

Redie ontwikkelt Kantoorconcepten die inspelen op Het Nieuwe Werken en uw medewerkers optimale flexibiliteit bieden. Gericht op communicatie, maar ook op concentratie. Als strategisch vormgever, producent en realisator bedient Redie zijn opdrachtgevers met een uitgekiend kantoorconcept. De mix van creatieve vormgeving, techniek, routing en logistiek verhoogt uw bedrijfsresultaat.

Bij het ontwerp van een kantoorconcept hebben wij de akoestiek hoog in het vaandel. Zo passen wij akoestisch schuim toe om galm in de hoge open ruimte te voorkomen. Om ongestoord – en zonder anderen te storen - te bellen, zijn bijvoorbeeld speciaal ontwikkelde telefooncabines mogelijk binnen het kantoorconcept. De wanden en het plafond worden volledig voorzien van geluiddempende materiaal.

Ook kan worden gekozen voor aanpasbare afscheidingselementen die de ruimte doorbreken en tegelijk de akoestiek verbeteren. Uw medewerkers kunnen zich daardoor iets meer afzonderen om ongestoord te werken. Natuurlijk maken ook optimale vergaderplekken deel uit van het kantoorconcept.

Veilig en flexibel

Het kantoorconcept gaat uit van optimale flexibiliteit en tegelijk van individueel maatwerk. Persoonlijke eigendommen kunnen medewerkers veilig opbergen in lockers, die ze afsluiten met hun persoonlijke code. Net zoals de werkplekken en vergaderruimten zijn ook de lockers op die manier naar wens flexibel inzetbaar.

Medewerker centraal

Uw wens staat centraal in het kantoorconcept. We luisteren we naar wat u echt nodig heeft, gaan uit van uw sterke punten en maken die nog beter. Met kleur, materiaalgebruik en indeling hebben maar een doel: uw bedrijf laten aansluiten bij wat u wilt uitstralen en wat uw medewerker nodig heeft om goed te functioneren.

Precisie

Van onze interieurarchitecten die het ontwerp verzorgen tot en met de productie van al het maatwerk meubilair en de after sales: alles gebeurt met uiterste precisie. Het installatieteam bevat altijd een aantal mensen die de interieurs zelf geproduceerd hebben. Dit vergroot de snelheid, de efficiency en de kwaliteit van uw uiteindelijke kantoorconcept.  

Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn