home > interieurinrichting > Interieur IJssalon

Interieur IJssalon

IJskoude verwennerij met een ijssalon interieur van Redie

IJs is een product dat de klant een gevoel van luxe geeft, iets waarmee je je zelf verwent. Een bezoek aan een ijssalon met interieur van Redie sluit daar naadloos op aan. Met hoogwaardige materialen, uitnodigende banken en uiteraard state of the art (koel)apparatuur.

De ijssalon interieurs van Redie kenmerken zich door het de combinatie van een uitnodigend interieur en een excellente productpresentie. Door uitgekiend kleur- en materiaalgebruik speelt het ijs de onbetwiste hoofdrol. Bij het interieur van de ijssalon sluiten we aan bij het product en streven we ernaar alle zintuigen van de klanten te prikkelen: proeven, zien, horen, ruiken en voelen. De ijssalon is niet alleen een plek waar je de authentieke smaken ruikt en proeft, maar waar ook het oog wordt verwend met het door Redie ontwikkelde interieur.

State of the art vitrine

Uitnodigende stoelen en banken nodigen uit om lekker te gaan zitten, nadat bezoekers een keuze hebben gemaakt uit het ijsaanbod in de state of the art ijsvitrine of bijvoorbeeld een koffiespecialiteit hebben besteld. Een open ijskeuken? Redie realiseert het in het unieke ijssalon interieur van uw zaak.

Nieuwe uitstraling door visuals

De eigenschappen en afmetingen van het pand zijn voor Redie een inspiratie voor het beste ijssalon interieur. Ongeacht of u een oud of een nieuw pand heeft, kan Redie ook zorgen voor een perfect binnenklimaat. Door te werken met opvallende visuals in het ijssalon interieur kan naar wens eenvoudig en snel bijvoorbeeld per seizoen het interieur een heel nieuwe uitstraling krijgen.

Hoger bedrijfsresultaat

Redie ontwikkelt een ijssalon interieur dat bijdraagt aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering en aan een hoger bedrijfsresultaat. Professioneel vakmanschap met passie voor perfectie. Ook nadat we uw project hebben afgerond kunt u daarop rekenen, dankzij onze uitstekende after sales. Elke koelinstallatie of airconditioning heeft tenslotte regelmatig onderhoud nodig om optimaal te presteren. Bovendien verbruikt een goed onderhouden installatie minder energie. Duurzaamheid is voor Redie ook in uw ijssalon interieur vanzelfsprekend.

Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn