home > interieurinrichting > Interieur advies

Interieur advies

Interieuradvies van Redie: duurzaam, uniek, flexibel en innovatief

Redie ontwikkelt totaalconcepten in retail, food en non-food, beverage, zorg, wooncorporaties en horeca. Een project begint met een uitgebalanceerd interieuradvies. Elke ruimte beïnvloedt een bezoeker in zijn of haar gedrag. Met de juiste creativiteit, vormgeving, techniek en routing ervaart een bezoeker een gevoel van welbevinden, ondersteuning en inspiratie. Door onze open visie, de nauwe samenwerking met de opdrachtgever en kennis van de markt, zijn we in staat met ons interieuradvies en de totale uitvoering van een project het bezoekersgemak van elke ruimte permanent te verhogen.

Redie onderscheidt zich met een uiterst creatief interieuradvies, gericht op een interieur op maat, dat het bezoekersgedrag beïnvloedt. In elk concept staan sfeer, beleving en emotie centraal. De mix van creatieve vormgeving, techniek, routing en logistiek verhoogt uw bedrijfsresultaat. Als strategisch vormgever, producent en realisator bedient Redie zijn opdrachtgevers met een uitgekiend interieur. Sleutelwoorden in ons interieuradvies: duurzaam, puur, integer, innovatief, out of the box, marktkennis, transparant, creativiteit, inzicht, ervaring, perfectie, betrokkenheid, design, concept.

Flexibiliteit

Bij Redie staat uw wens centraal. Bij het interieuradvies luisteren we naar wat u echt nodig heeft, gaan uit van uw sterke punten en maken die nog beter. Kleur, materiaalgebruik en indeling hebben maar een doel: uw bedrijf laten aansluiten bij wat u wilt uitstralen en wat uw klant uitnodigt om steeds opnieuw terug te keren. Flexibiliteit en multifunctionaliteit zijn in het interieuradvies van Redie vanzelfsprekend. Van visuals tot en met de counter.  

Eigen beheer
Bij Redie werken we met korte doorlooptijden en optimale logistiek. Dat geldt zowel voor een uniek, op maat gemaakt stuk als voor een complete serie. De productie van het interieuradvies en het transport voeren we volledig in eigen beheer uit. Daardoor zijn we in staat het hoge kwaliteitsniveau waar we voor staan, altijd waar te maken Daarin zijn we ook zelf heel flexibel: onze ruimte is op te schalen door gebruik
Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn